Τρόποι Εγγραφής

Τρόποι Εγγραφής: Οι εγγραφές θα μπορούν να γίνουν μόνο on-line μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης: https://neuropolisrace.gr στην επιλογή Πληροφορίες Εγγραφής-Πληρωμής στο σύνδεσμο φόρμας εγγραφών.  Η Πληρωμή θα γίνεται στο παρακάτω λογαριασμό του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Παλαιοχωριτών στην ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. που εμφανίζεται στο όνομα ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜ IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR8801101200000012096174425.  Μετά την πληρωμή θα ήταν χρήσιμο να μας στείλετε αποδεικτικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Θα λάβετε email το πολύ σε 5 ημέρες για την επιβεβαίωση της εγγραφή σας.

Δικαίωμα Συμμετοχής 

Στον Ημιμαραθώνιο των 21χλμ μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (Γεννημ 2005). Στα 10 χιλιόμετρα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους (Γεννημ 2007). Αθλητές κάτω των 18 χρονών θα πρέπει να έχουν την έγγραφη  συγκατάθεση των γονέων τους ή κηδεμόνων τους. ​(Υπεύθυνη δήλωση θα υπάρχει στη γραμματεία του αγώνα και στην ιστοσελίδα του αγώνα στην επιλογή χρήσιμα έντυπα και θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά  ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 18/10/2022 ώρα 21:00.

Η Οργανωτική επιτροπή μπορεί να τροποποιήσει τις ημερομήνιες ανάλογα με τις συνθήκες.

Κόστος Συμμετοχής

  • ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ NMR21 Half Marathon           15 ευρώ

  • ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ NMR 10 Entry Trail    10 ευρώ

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής θα πρέπει να καταβάλλεται το κόστος της συμμετοχής μέσω e-banking ή τράπεζας στον τραπεζικό λογαριασμό:   
Ε
ΘΝΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜ IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR8801101200000012096174425 και στην αιτιολογία θα αναγράφεται οπωσδήποτε το όνομαεπώνυμο και ο αγώνας συμμετοχής.
Θα ήταν αρκέτα βοηθητικό να αποστέλεται το καταθετήριο στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

 

Hai il meglio che ti viene in mente. E su Casino Stellare puoi davvero vincere.

GoogleMaps

About us

Τοπικό Διαμέρισμα Παλαιοχώρι Δωριέων

Φθιώτιδα ΤΚ 33057

Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας

Email: neuropolisrace@gmail.com

www.neuropolisrace.gr

www.palaiohori-dorieon.gr

 

Social Media

To Neuropolis Mountain Race στα Social Media